Uppdrag

Det finns många barn och ungdomar – med nedsatt förmåga av motorik, koordination, reaktion, balans och koncentration – vilka är i behov av en användarvänlig och repetitiv träning. Dessa behov återkommer när vi blir äldre och ofta vid en förvärvad hjärnskada. GG Smiles uppdrag är att ta fram kvalitetsprodukter som möjliggör denna rörelseträning.

Användare av våra produkter finns bland privatpersoner, föreningar, förskolor, skolor, habilitering, lekterapi på sjukhus, rehabilitering och äldreträning på boenden och dagcenter.

PASSION

Rörelseglädje och livsglädje går hand i hand och GG Smile värnar om att alla skall ha möjlighet att träna efter sina förutsättningar.

Våra bollprodukter är patenterade och Swing Ping Pong har varit föremål för forskning inom habiliteringen på Högskolan i Halmstad.

VÅRT FÖRETAG

Träning skall vara både givande och rolig. Därav företagets namn GG Smile, som är en förkortning av Give and Get a Smile.

Vi tillverkar våra produkter i Sverige och strävar efter att samarbeta med lokala företag. Plastformsprutning, stansning, sömnad, montering, tryck o. dyl. görs inom fyra mils avstånd från vårt kontor och lager.

GG Smile verkar i ett nära samarbete med affärspartners och tillverkande partners. Vi arbetar också för att få en positiv och inspirerande kontakt med våra återförsäljare och slutkunder.

GG Smiles produkter har en global marknad och via företagets samarbetspartners når vi ut till den internationella marknaden.

Marie Paulson, CEO
GG Smile AB

 

 

 

Företagsinfo / Kontakta oss

GG Smile AB
Vindelgatan 9a
504 65 Borås
Sweden
Tel: +46 (0)70 77 60 514
E-post: info@ggsmile.com